Voortman

Contact

Voortman
Plaagslagen 16
7463 PH Rijssen
Nederland

+31 548 53 63 73

werkenbij@voortmansteelgroup.com

voortmansteelgroup.com

Voortman

Wie zijn wij?

Voortman Steel Machinery is een moderne en dynamische onderneming met een sterke marktpositie in zowel Europa als de rest van de wereld. We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, bouw, installatie en technische nazorg van productiemachines voor de staalverwerkende industrie. Daarbij zetten we in op hoogwaardige kwaliteit, maximale efficiency en constante innovatie: belangrijke pijlers voor het succes van Voortman Steel Machinery.

Samen leren

Twee keer per jaar gaan wij met de afdelingen brainstormen over de stage- en afstudeerplaatsen. Voortman biedt jou een actieve rol in de vele technische projecten en activiteiten. Je krijgt van ons alle ruimte voor eigen initiatieven en om te leren. Wij leren ook graag van jou, jij hebt namelijk een frisse kijk op zaken. Wij zijn actief met de nieuwe Voortman-talenten, zo organiseren wij tijdens de stage- of afstudeerperiode de Voortman Stage Dagen. Dit zijn interactieve bijeenkomsten tussen de studenten en de directie, heel informeel met een borrel.

Na je studie

Je carrière begint nu echt. Neem je geen genoegen met de eerste de beste baan? Wil je meer uit jezelf halen en vraag je dat ook van je werkgever? Dan is werken bij Voortman wat voor jou!
Wij hebben namelijk diverse mogelijkheden voor ambitieuze starters. Zo kun je deelnemen in de Voortman Academy en kunnen we samen een plan voor je loopbaan opstellen.

WWW.VOORTMANSTEELGROUP/NL/WERKENBIJ.NL

Voor een actueel overzicht van onze vacatures, stage- en afstudeermogelijkheden.
Mocht je meer informatie willen of heb je vragen?
Neem dan gerust contact op met Annelon Beltman.

Onze sponsoren